Mirëseerdhët

Michael Ducharme

Unë jam Michael, host tuaj të përulur.  Edhe pse secili prej nesh është unik, ne kemi shumë gjëra të përbashkëta.

Shëndeti dhe shërimit

Të gjithë njerëzit kanë një gjë të përbashkët: kërkim për Wellness. Kjo është e vërtetë edhe për ata që kurrë nuk kanë dëgjuar termin “Wellness” dhe për ata që e njohin termin por nuk e kuptojnë atë plotësisht. Është e vështirë të imagjinohet një person që dëshiron të vuajnë dhimbje fizike apo mendore. Ata që bëjnë të vuajnë, me siguri do të vë shenjën e barazimit Wellness për një mungesë të këtyre dhembjeve. Por Wellness shkon përtej mungesë të dhimbjes. Wellness vërtetë përfshin aftësinë për të kryer misionin e njeriut, dhe se misioni është diktuar nga thellë brenda zemrës dhe shpirtit të çdo personi. Kështu që është e natyrshme që çdo njeri do të ketë një mendim krejt tjetër për Wellness. Dhe një profesionist i vërtetë Wellness duhet të jenë të gatshëm për t’ju ndihmuar të arritur qëllimet tuaja. Fokusimi Temat

kontakt

The Lotus Lifestyle by Michael Ducharme